Menu
Menu til mad ud af huset
Det kolde
Smørrebrød
Leverpostej med ristede svampe og bacon
Fiskefilet med remoulade og citron
Æg og rejer
Roastbeef med peberrod
Dyrlægens natmad
Hønsesalat med syltede rødløg
Skinke med æggestand og asparges
Rullepølse med rødløg og sky
Flæskesteg med rødkål
Kartoffelmad med syltede rødløg
30kr.
Sandwich
Roastbeef med syltede rødløg
Hønsesalat med bacon og asparges
Skinke og ost
Kalkun med tomatmayo
Tun med rødløg og capers
45kr.
Platter
Den klassiske
Marineret sild med løg og kapers
Fiskefilet med remoulade og citron
Æg og rejer med dildmayonnaise
Leverpostej med bacon og champignon
Roastbeef med ristede løg, peberrod og remoulade
Frikadeller med rødkål
Brie med druer
179kr.
Minimum 10 kuverter
Brød og smør kan tilkøbes for 15 kr. pr. kuvert.
Platter
Favoritten
Varmrøget laks med sauce verte
Æg med rejer og dildmayonnaise
Serano skinke med mozzarella & pesto
Mørbrad med bløde løg
Oksebryst med peberrodscreme & syltede rødløg
Hønsesalat med bacon
Gammelknas med løgkompot
199kr.
Minimum 10 kuverter
Brød og smør kan tilkøbes for 15 kr. pr. kuvert.
Det varme
Den fuldendte
Varmrøget laks med sauce verte og urter
Seranoskinke med røgeostcreme
Helstegt oksefilet
Urtemarineret kalkuncuvette
Flødekartofler
Små ristede kartofler
Bagte rodfrugter
Sprød salat med skovsyre, agurk, tørrede tranebær, ristede kerner og vinaigrette
Rødvinssauce
Ostebord eller chokoladebrownie med caramel pyntet med bær og mynte
249 kr.
Den friske
Skaldyrssalat med ærteskud og surdejsbrød
Indbagt svinemørbrad
Oksefilet
Små ristede kartofler
Marineret kartoffelsalat med syltede rødløg
Bønnesalat med feta, soltørrede tomater og ristede kerner
Skysauce
Ostebord eller chokoladebrownie med caramel pyntet med bær og mynte
219 kr.
Julen 2025
Den store
Gammeldags modnet sild med syltet rødløg og kapers
Gravad laks med peberrodscreme
Æggesalat med kapers og æbler
Frikadeller med skysauce
Medister med sennep
Smørstegte kartofler med timian
Frisk rødkålssalat med vinaigrette, tørrede tranebær og ristede valnødder
Rødkål kogt med julens krydderier
Friskbagt rugbrød og hvedebrød
Risalamande med kirsebærsauce
185 kr.
Den klassiske
Gammeldags modnet sild med syltet rødløg og kapers
Rødspættefilet med remoulade og citron
Leverpostej med champignon og bacon
Medister og ribbensteg med asier og rødkål kogt med julens krydderier
Æbleflæsk med timian og rødløg
Friskbagt rugbrød og hvedebrød
Risalamande med kirsebærsauce
135 kr.
Juleaften/mortens aften
Helstegt and med sky eller skysauce.
449 kr.
Andemenu
Andesteg, skysauce, rødkål kogt med julens krydderier, asier, tyttebær, hvide, brune og franske kartofler.
175 kr. per person
Tilkøb
Ribbensteg 25 kr.
Medister 20 kr.
Frisk rødkålssalat med vinaigrette, tørrede tranebær og ristede valnødder 20 kr.
Risalamande med kirsebærsovs 35 kr.