Menu

Menu til mad ud af huset​

Det kolde

Smørrebrød

Leverpostej med ristede svampe og bacon

Fiskefilet med remoulade og citron

Æg og rejer

Roastbeef med peberrod

Dyrlægens natmad

Hønsesalat med syltede rødløg

Skinke med æggestand og asparges

Rullepølse med rødløg og sky

Flæskesteg med rødkål

Kartoffelmad med syltede rødløg

30kr.

Sandwich

Roastbeef med syltede rødløg

Hønsesalat med bacon og asparges

Skinke og ost

Kalkun med tomatmayo

Tun med rødløg og capers

45kr.

Platter

Den klassiske

Marineret sild med løg og kapers

Fiskefilet med remoulade og citron

Æg og rejer med dildmayonnaise

Leverpostej med bacon og champignon

Roastbeef med ristede løg, peberrod og remoulade

Frikadeller med rødkål

Brie med druer

179kr.

Minimum 10 kuverter

Brød og smør kan tilkøbes for 15 kr. pr. kuvert.

Platter

Favoritten

Varmrøget laks med sauce verte

Æg med rejer og dildmayonnaise

Serano skinke med mozzarella & pesto

Mørbrad med bløde løg

Oksebryst med peberrodscreme & syltede rødløg

Hønsesalat med bacon

Gammelknas med løgkompot

199kr.

Minimum 10 kuverter

Brød og smør kan tilkøbes for 15 kr. pr. kuvert.

Det varme

Den fuldendte

Varmrøget laks med sauce verte og urter

Seranoskinke med røgeostcreme

Helstegt oksefilet

Urtemarineret kalkuncuvette

Flødekartofler

Små ristede kartofler

Bagte rodfrugter

Sprød salat med skovsyre, agurk, tørrede tranebær, ristede kerner og vinaigrette

Rødvinssauce

Ostebord eller chokoladebrownie med caramel pyntet med bær og mynte

249 kr.

Den friske

Skaldyrssalat med ærteskud og surdejsbrød

Indbagt svinemørbrad

Oksefilet

Små ristede kartofler

Marineret kartoffelsalat med syltede rødløg

Bønnesalat med feta, soltørrede tomater og ristede kerner

Skysauce

Ostebord eller chokoladebrownie med caramel pyntet med bær og mynte

219 kr.

Julen 2025

Den store

Gammeldags modnet sild med syltet rødløg og kapers

Gravad laks med peberrodscreme

Æggesalat med kapers og æbler

Frikadeller med skysauce

Medister med sennep

Smørstegte kartofler med timian

Frisk rødkålssalat med vinaigrette, tørrede tranebær og ristede valnødder

Rødkål kogt med julens krydderier

Friskbagt rugbrød og hvedebrød

Risalamande med kirsebærsauce

185 kr.

Den klassiske

Gammeldags modnet sild med syltet rødløg og kapers

Rødspættefilet med remoulade og citron

Leverpostej med champignon og bacon

Medister og ribbensteg med asier og rødkål kogt med julens krydderier

Æbleflæsk med timian og rødløg

Friskbagt rugbrød og hvedebrød

Risalamande med kirsebærsauce

135 kr.

Juleaften/mortens aften

Helstegt and med sky eller skysauce.

449 kr.

Andemenu

Andesteg, skysauce, rødkål kogt med julens krydderier, asier, tyttebær, hvide, brune og franske kartofler.

175 kr. per person

Tilkøb

Ribbensteg 25 kr.

Medister 20 kr.

Frisk rødkålssalat med vinaigrette, tørrede tranebær og ristede valnødder 20 kr.

Risalamande med kirsebærsovs 35 kr.

66 12 44 99 Send mail Bestil mad